What’s for dinner?

Wij staan er om bekend dat we voor iedereen wel wat lekkers kunnen maken. Dit doen we voor kleinere groepen vanaf 10 personen maar kunnen we ook voor grotere groepen van +/- 70 personen doen. We zorgen voor een onvergetelijk diner met de lekkerste bbq gerechten.

Elke klant heeft andere wensen en daarom bespreken we deze vooraf. Het is mogelijk om voor een heel diner te gaan met vis, vlees en dessert. Ja je leest het goed het is ook mogelijk om heerlijke desserts op de bbq te maken. Voor feesten kunnen we ook verschillende bbq tapas maken. Er zijn ook groepen die het leuk vinden om er meteen wat van te leren en daarom bieden we ook een combinatie van diner en workshop aan. We maken dan samen de lekkerste gerechten en geven meteen tips en tricks voor het bbqen.

De bbq kan uitgebreid worden met een bijpassend wijnarrangement. Het wijnarrangement is ook los te boeken.

Om alvast een idee te geven van de mogelijkheden worden hieronder een paar voorbeeld menu’s getoond. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van ons totale aanbod en het definitieve menu wordt per opdracht afgestemd. De prijzen van de menu’s kunnen opgevraagd worden dmv het contactformulier bij contact.

Menu 1 (mix)

Zalm op cederhoutenplank

Picanha (staartstuk rund)

Dessert Banaan Licor 43 met ijs

Menu 2 (meat)

Ossenhaas in spek met balsamico rozijnen

Hamburger Meat me for dinner

Dessert Appel kaneel met ijs

Menu 3 (tapas)

Smokey meatballs

Grilled chicken wings

Sate Meat me for dinner